GDPR dokumentumok
02/2021

GDPR dokumentumok

SZEMÉLYES ADATOK GYŰJTÉSE ÉS HASZNÁLATA

Az RAGT Vetőmag Kft. számára a magánélet tisztelete olyan dimenzió, amelyet elkötelezettek vagyunk megvédeni.

Az általános adatvédelmi rendeletnek (GDPR néven ismert) összhangban kell lennie a cég adatvédelmi politikájával, amely magába foglalja azt, hogy a kapcsolatba lépett személyekkel mikor, miért és hogyan gyűjti az adatokat. Ennek érdekében:

  • Meghatározza a temészetes személyre vonatkozó személyes adatok gyűjtésének módját;
  • Konkretizálja, hogy mire és hogyan használja fel az információkat;
  • Szükség esetén és bizonyos feltételek mellett továbbíthatja az adatokat harmadik félnek;
  • Biztosítja a személyes adatok bizalmas kezelését.

 

AZ ADATKEZELÉS FORMÁJA

Személyes adatait elsősorban a következő feltételek mellett használjuk és kezeljük:

  • Minden esetben írásos nyilatkozat készül az adatainak felhasználásához egy meghatározott cél érdekében. A hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ha kapcsolatba lép velünk.
  •  A személyes adatait, amennyiben az Ön érdekeit nem sérti, felhasználhatjuk érdekeink érvényesítése érdekében, figyelembe véve azokat az ésszerű elvárásokat, amelyeket elvárhat tőlünk a fennálló kapcsolat tekintetében (különösen a hálózat védelme esetében, amely megóvja adatainak elvesztését, átalakítását, lopását vagy az illetéktelen hozzáférés kockázatát).
  • Jogi kötelezettségeink teljesítése során adatait továbbíthatjuk egy harmadik félnek (különösen egy hatósági eljárás segítése érdekében).
  • Adatait használhatjuk, amikor egy, a cég és Ön között fennálló szerződés teljesítése érdekében kell feldolgozni adatait, vagy ha arra kér minket, hogy különleges intézkedéseket tegyünk a megállapodás megkötése előtt, amely magában foglalja a szükséges információk feldolgozását, amelyek esetenként lehetővé teszik az általunk kínált szolgáltatások igénybevételét.

 

HOZZÁFÉRÉSI, MÓDOSÍTÁSI ÉS TÖRLÉSI JOG

Önnek joga van hozzáférni, helyesbíteni, törölni és ellenezni az Önre vonatkozó adatok kezelését. Szándékukat e-mailben vagy postai úton elküldött kérelem alábbi címekre való eljuttatásával tudják jelezni:

 

RAGT Vetőmag Kft.

2040 Budaörs

Keleti utca 7. 3. emelet

E-mail: ragt@ragt.hu

Telefon: +36 22 500 121

 

A kérelem elfogadása érdekében ki kell tölteni az azonosításhoz szükséges elemeket: név, keresztnév, e-mail, postacím és be kell nyújtani egy személyazonosító okmány másolatát.

 

HATÓSÁG

Az adatkezeléshez kapcsolódó jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a

 Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:

Székhely: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.

Levelezési cím: 1363 Budapest, Pf. 9.

Honlap: http://www.naih.hu

 

SÜTIK KEZELÉSE

Cégünk weboldalának megtekintésekor a sütik automatikusan települhetnek, és ideiglenesen a memóriában vagy a merevlemezen tárolódhatnak a navigáció megkönnyítése érdekében. A sütik nem teszi lehetővé, hogy azonosítsuk Önt, hanem egy olyan elem, amelyet a weboldalon történő tevékenységgel kapcsolatos információk rögzítésére használunk.

Ezeket a sütiket a Google Analytics, a Google által biztosított webanalízis-szolgáltatás generálja. A Google Analytics "sütiket" használ, amelyek a látogatók számítógépein elhelyezett szöveges fájlokként, azzal a céllal, hogy a RAGT Vetőmag Kft. elemezhesse a látogatók weboldalon történő tevékenységét. A sütik által generált információkat arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, a Google általában az Európai Unión kívül szervereinnek továbbítja és tárolja.

Letilthatja a sütik webhelyen történő adatok gyűjtését és a Google adatainak felhasználását. Továbbá bármikor jogában áll kifogást emelni az ilyen jellegű feldolgozás ellen. Ennek érdekében letölthet és telepíthet böngészőbővítményeket, vagy kikapcsolhatja a sütik használatát a navigációs beállításokban.

 

AKTUALIZÁCIÓ

Személyes adatvédelmi irányelveink időszakonként változhatnak. Ezért arra kérjük Önt, hogy kövesse nyomon az ezen az oldalon közzétett információkat annak érdekében, hogy tisztában legyen a legfrissebb információkkal. Személyes adatvédelmi irányelvünk utolsó frissítése 2018. szeptember 10-én történt.