FORTIFY

FORTIFY

TÁPLÁL-STIMULÁL-VÉD

A fortify egy olyan biostimulátor készítmény, amely speciálisan a kukorica igényeire szabva, humin- és fulvosavak optimális keverékéből tevődik össze.

A formuláció stabilitása lehetővé teszi a különböző vetőmagkezelésekkel, mint például rovarölő és/vagy gomabölő hatóanyagokkal való összeférhetőségét. Ezáltal nem csak a kelésének és fejlődésének intenzítását javíthatjuk, de a kórokozókkal, kártevőkkel szembeni teljeskörű védelmet is biztosíthatjuk a növényünk számára.

 

A fortiy Force egy olyan egy olyan hatékony csávázószer kombináció, amelyben az RAGT saját fejlesztésű fortify (humin- és fulvosav) biostimulátora van együttesen alkalmazva a FORCE 20 CS (telflutrin hatóanyag) készítménnyel.

 

Miben lehet a segítségünkre a fortify FORCE?

  • Felgyorsítja a mag csírázási sebességét.
  • Serkenti a gyökérzet fejlődését, így fokozza a víz és a tápanyagok felvehetőségét. A maghoz és a kezdeti gyökerekhez közeli tápanyagelleátás pedig lehetővé teszi a nehezebb vetési körülményekhez való könnyebb alkalmazkodás és a kelés hatékonyságának növelését.
  • Védelem a fő talajkártevők (drótférgek) ellen.
  • Lehetővé teszi az egészséges, erőteljes növények termesztését, amelyek jobban tolerálják a biotikus, abiotikus stresszhatásokat, ezáltal jobb kondíciót és jobb hozamot biztosítanak.